dinsdag 1 juni 2010

Welkom Nanouk


Nanouk was al aangekondigd in het huis van tweebeners Marco en Astrid, en de viervoeters Mickey, Yeti en Maya, toen Mickey (zie bericht hieronder) stierf.
Nanouk en Mickey hebben elkaar in mensenbelevenis dus niet gezien. Doch, weten tweebeners alles? Om den drommelstaarten niet! Voor iets wat ongrijpbaar is en niet is te bewijzen met instrumenten van de wetenschap, zeggen en denken tweebeners dat het niet bestaat. Ach, weten zij veel. Niet dus. Want hoe wij communiceren en wellicht ook op een andere manier contact met elkaar hebben, gaat aan hun voorbij.
Ik denk dat Mickey wel wist dat Nanouk de roedel zou komen uitbreiden. Goeie keus, heeft ze gedacht.
In het huis is veel aanwezig, tastbaar en ontastbaar, wat met Mickey te maken heeft.
Dat heeft Nanouk allang gemerkt. Voor haar is dat niet vreemd. Bovendien hoort ze veel van Yeti en Maya over Mickey. Maya, die de hele dag met Nanouk bezig is, Yeti, die toch wel de roedelleider is en ingrijpt wanneer dat nodig is.
Nanouk, heel veel plezier en een heel lang gezond leven gewenst!
Tot ziens op het Zuiderstrand.

3 opmerkingen:

Jet zei

Woef wat mooi honje zeg wafs Sappho

Jet zei

Hoi Diva weer internet hoera wat veel van jou kan niet alles zien nu maar het komt Franse groeten Sappho en Jet en Anton

Anoniem zei

Hoi Diva,wat een schatje zeg,ik hoop dat jullie veel speelplezier met elkaar hebben,maar dat zal wel goed gaan,knuf van Knuffeltinus.