donderdag 28 januari 2010

Storm logeert bij mij

Het is uniek, want we laten ons niet gemakkelijk fotograferen, laat staan filmen. Toch een klein filmpje van ons samen in huis. Zelfs voor de insiders is het soms moeilijk te zien wie of Storm is en wie ik ben, en andersom.

3 opmerkingen:

Sappho zei

Woef die Diva, nou wat lijkt storm veel op jou en wat spelen jullie lief. Ik heb je wel wilder gezien. En wat zullen jullie lol hebben op de logeerpartij. Veel woeferdewaf plezier gewenst van Sappho.

Anoniem zei

Wat heb ik een pech zeg,ik kan het filmpje niet openen ,ik heb het al een paar keer geprobeerd en probeer het later nog wel weer,lijkt me erg leuk om jou met Storm te zien spelen,je hebt het zo vaak over hem en dan vind ik het leuk om te zien hoeveel plezier jullie samen hebben,dikke sneeuwknuffel van Knuffeltinus.

Diva zei

@ Sappho:
Goed gekeken? Soms hang ik heftig aan zijn wang te trekken. Storm kan heel veel van me velen. Maak ik het te gortig dan laat ie dat wel horen, dan stop ik meteen, voor eventjes dan.
Woeferdewauwelblaf Sapph!
@ Knuffeltinus:
Je hebt op je computer een programma van Adobe Flash Player nodig. Misschien kan TroetelWillem je daarbij helpen. En, misschien komt het filmpie op YuoTube, dat verneem je dan wel.
Sneeuwknuffels retour,
Diva