zondag 7 juni 2009

Yeti, Maya en Micky


Dit zijn ze: Yeti, Maya en Micky. Drie Alaska Malamutes, ze behoren tot dezelfde rasgroep als de mijne: Pool- en sledehonden. Malamutes hebben doorgaans een veel forsere vacht dan wij Siberische husky's. Wat karakter betreft komen we veel overeen.

Een Henk heeft foto's gekregen van tweebenerbazinnetje Astrid, de namen van haar malamutes heeft ze samengevoegd voor haar Haagse hondenuitlaatservice Yemami.
Ga maar eens op die site kijken, daar staan nog veel meer foto's. En je kunt er natuurlijk lezen over de uitlaatservice, dat klinkt allemaal wauwelgoed! Boven dit bericht staan ook nog een paar foto's van de malamutes, bij elk is een persoonlijk verhaaltje te lezen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Diva,wat een schatjes alle 3zeg en wat hebben ze al veel mee gemaakt,ik ben blij dat het nu goed met ze gaat,ja,soms snap ik de 2 beners ook niet,al ben ik er zelf ook 1,ze denken niet na voor ze een levend wezen "nemen",eigenlijk moet er maar een examen komen om te kijken of ze er wel goed voor willen zorgen,gelukkig zijn er ook nog goeie "baasjes",daar weet jij alles van,knuffel van Knuffeltinus.